in het kort over ons

een flexibel en creatief bedrijf in de Noorderkempen

tutus (Lat.): veilig
turris (Lat.): toren
Tutum is een veilige aanlegplaats

Tutum is in 1994 ontstaan als hobby / bijberoep onder de naam Going-out. De bedrijfsactiviteit bleef toen echter beperkt tot het ontwikkelen van sites voor Larix (serviceprovider) en Globe (account- en serviceprovider).


Rond 2000 was er meer vraag naar database- en computerconsultancy en hadden klanten nood aan vaste onderhoudscontracten.


Tutum is verder uitgebouwd met vaste partners die elk hun eigen schakelrol hebben naar onze klanten. Vaste mensen en contactpersonen weten precies wat de eisen van onze klanten zijn. Deze situatie zorgt ervoor dat de klanten steeds de beste service krijgen tegen goede prijzen.


Door de huidige manier van werken kunnen we u internetoplossingen (hosting,...), op maat gemaakte programma's, netwerkbeheer en hardware aanbieden die uw bedrijf het beste dienen. Tutum zorgt steeds dat alle onderdelen als een dieselmotor uw bedrijf bedienen.

Internet oplossingen

U hebt een vraag?

Webdesign

Tutum biedt u een gepersonaliseerde website : in uw huisstijl of een volledig nieuwe layout. We geven u de mogelijkheid om uw site zelf aan te passen : enkel bij up-to-date informatie komen de bezoekers terug. We registreren uw site bij de belangrijkste zoekmachines en zorgen zo voor een optimale traffic naar uw website. Kortom we bieden een betaalbare en toch kwalitatieve site.

Op maat

Standaardpakketten kunnen lang niet altijd voldoen aan de specifieke eisen van uw organisatie. Indien u op de markt geen programma vindt (administratie, facturatie, klantenbestand, ...) dat aan de behoeften van uw bedrijf voldoet, dan kiest u voor pakket op maat.

Conversie

Tutum kan voor u gegevens afkomstig uit uw database omzetten naar een template die u kan gebruiken voor andere doeleinden zoals een mailing naar uw klanten.

Graph

Hoewel vele bedrijven hun assortiment op internet tonen, blijft voor velen een gedrukte catalogus of gids van 'levensbelang'. Tutum kan voor u een template ontwerpen in huisstijl .

Team

Tutum Greet Bogaerts
Greet Bogaerts
Tutum Paul Pincket
Paul Pincket